Viher- ja ympäristörakentajat ovat ympäristörakentamisen ja kunnossapidon moniosaajia

Viher- ja ympäristörakentaminen sekä viheralueiden ylläpito vaatii monipuolista ammatillista osaamista, kädentaitoja sekä luovaa ongelman ratkaisukykyä.

Viher- ja ympäristörakentajilta löytyy monipuolista osaamista aina maanrakennustöistä erilaisten pintojen viimeistelyyn, mm. kiveyksiin, puurakenteisiin ja kasvillisuustöihin.

Pihojen ja puistojen sekä kaupunki- ja katuvihreän toteutus liittyy kiinteänä osana muuhun rakentamiseen, jolloin tekijöiltä vaaditaan hyviä yhteistyö- ja projektin hallintataitoja rakennuskokonaisuuksien sujuvaan läpiviemiseen yhdessä muiden rakentamisen alan ammattilaisten kanssa.

Viheralueiden ammattitaitoinen kunnossapito edellyttää vahvaa viheralan osaamista ja kasvillisuuden tuntemista, jotta hoitotoimenpiteet osataan sekä ajoittaa että toteuttaa oikein.

Panostammalla ammattitaitoiseen rakentamiseen ja osaavaan ylläpitoon toimit kestävällä tavalla, ja vaalit rakennusinvestointiesi arvon säilymistä pitkälle tulevaisuuteen.

Etsi tekijä

Alla olevasta kartasta löydät oman alueesi jäsenyrittäjät ja heidän yhteystiedot.

   Seuraa meitä facebookissa

   Tiedät mikä on viheralalla ajankohtaista ja tärkeää

   Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

   Vantaalle kokoontui tänään innokas joukko VYRAlaisia päivittämään osaamistaan aiheina akkutyökoneet, robottiruohonleikkurit ja kastelujärjestelmät. ... Lue LisääLue vähemmän

   Vantaalle kokoontui tänään innokas joukko VYRAlaisia päivittämään osaamistaan aiheina akkutyökoneet, robottiruohonleikkurit ja kastelujärjestelmät.

   Vaihtoehtoisia ratkaisuja rekrytointiin: robotteja ja automatisoituja kastelujärjestelmiä. Aktiivinen joukko VYRAlaisia tutustui nykyteknologian mahdollisuuksiin Tampereella. ... Lue LisääLue vähemmän

   Vaihtoehtoisia ratkaisuja rekrytointiin: robotteja ja automatisoituja kastelujärjestelmiä. Aktiivinen joukko VYRAlaisia tutustui nykyteknologian mahdollisuuksiin Tampereella.

   Ihan kohta se on kausi taas täydessä käynnissä.🤩
   Sitä ennen nautitaan vielä pääsiäisestä, joten iloista pääsiäistä🐰🐣
   ... Lue LisääLue vähemmän

   Ihan kohta se on kausi taas täydessä käynnissä.🤩
Sitä ennen nautitaan vielä pääsiäisestä, joten iloista pääsiäistä🐰🐣

   Viherala vetovoimaisemmaksi!!
   GreenVEU hankkeen työpaja käynnissä Helsingissä🤩
   ... Lue LisääLue vähemmän

   Viherala vetovoimaisemmaksi!!
GreenVEU hankkeen työpaja käynnissä Helsingissä🤩

   Kevätmessujen ideapihoilta vinkkejä sinunkin pihaasi! ... Lue LisääLue vähemmän

   Kevätmessujen ideapihoilta vinkkejä sinunkin pihaasi!
   Lue lisää